AUTO VERZORGING

Kan uw auto wel een wasbeurt gebruiken? Dat kan bij Autobedrijf ’t Centrum. Wij beschikken over een volautomatische autowasmachine voorzien van verschillende wasprogramma’s. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig wasprogramma om uw auto snel weer schoon te krijgen. Is uw auto erg vuil, kies dan voor een van onze uitgebreidere programma's, waarbij ook de onderkant van uw auto gereinigd wordt. Bijvoorbeeld na een koude periode, waarbij er veel zout op de weg gestrooid is.

Wilt u liever uw auto handmatig wassen dan behoord dat ook tot de mogelijkheden, in onze self-service wasplaats. U kunt hier uw auto o.a. in de voorwas zetten, uw velgen reinigen, insecten aanslag verwijderen, uw auto een algehele wasbeurt geven en naspoelen met hot-wax en een glansdroger. Deze glansdroger is voorzien van een zuurstofrijk bestanddeel wat er voor zorgt dat uw auto streeploos op droogt.

Onze wasplaatsen recyclen 92% van het water en is daarmee waterbesparend en milieuvriendelijker.

In onze shop verkopen wij de waskaarten. Onze medewerkers adviseren u graag over het gebruik van de wasplaats of het wasprogramma.

Tankt u regelmatig bij Autobedrijf ’t Centrum, vraag dan naar onze stempelkaart voor de wasplaats. Bij iedere 25 liter die u tankt, maar ook bij ieder waskaartje dat u koopt, krijgt u een stempel. Bij een volle kaart krijgt u 50% korting op uw volgende wasprogramma!

Interieur

Naast het reinigen van de buitenkant van uw auto biedt Autobedrijf ’t Centrum u ook een aantal faciliteiten ten behoeve van het reinigen van de binnenkant van uw auto. Zo kunt u tegen betaling gebruik maken van onze stofzuiger. Het is een krachtige stofzuiger waarmee u met gemak uw hele auto van binnen kunt uitzuigen. Uw matten kunt u uitkloppen op de mattenklopper die naast de stofzuiger gepositioneerd is.

Ziet uw auto er weer tip-top uit en wilt u ook nog veilig over straat, controleer dan ook uw bandenspanning nog. Dit kunt u geheel gratis doen bij Autobedrijf ’t Centrum. Het bandenspanningapparaat is gebruiksvriendelijk en kunt u gebruiken tijdens de openingstijden van de shop. Het apparaat staat onder het prijzenbord vooraan de weg.

Weinig tijd? Wanneer u uw auto getankt heeft en weer snel onderweg wilt zijn, kunt u gebruik maken van onze emmer met water en zeem, naast de pompen, om uw voorruit weer snel schoon te maken, zodat u weer snel veilig de weg op kunt.